BEANIES INSTANT KÁVÉK

Beanies ízesített instant kávék Angliából - közel 40 féle ízben, koffeinmentes változatban is.

Változatosságot visz a mindennapok kávézásaiba! Hozzáadott cukor és tej nélkül, minden kávérajongó számára ideális választás. Könnyedén beilleszthető a cukormentes diétába vagy a tejmentes étkezésbe is. Az elkészült forró ital már önmagában is kellemes ízű, sok esetben édesítésre sincs szükség. De ha úgy finomabb, édesítsd az általad választott édesítővel. Nem iszol állati eredetű tejet? Lágyítsd a kávéélményt növényi tejjel! 

A Beanies kávé Angliából indult hódító útjára 10 évvel ezelőtt. Egyedülálló aromáival hamar belopta magát az angolok szívébe, majd hamarosan külföldön is egyre ismertebbé vált. 

A klasszikus kávé ízeket szereted? Próbáld ki a Beanies kávé karamellás, vaníliás vagy mogyorós változatát! A jó hír, hogy a Beanies kávék már koffeinmentesen is elérhetőek: 9 ízben élvezheted koffein nélkül a Beanies kávékat - vanília, karamell, mogyoró, ír krémlikőr, amaretto mandula, narancsos csoki, dupla csoki, csokis keksz, mentás csoki.

Beanies kávé, az ízesített azonnal oldódó, instant kávék egyedülálló termékcsaládja. Angliában született a gondolat és az ötletből kitartással és szorgalommal mára sikeres vállalkozás épült. A Beanies kávé célja, hogy a vásárlói igényeket messzemenőkig kiszolgáló ízválasztékot biztosítson. Ezt kiválóan teljesítik, hiszen több, mint 40 féle ízben kapható a Beanies kávé. Mindenki megtalálhatja a kedvencét!

A koffeinmentes Beanies kávé ízek is egyre bővülnek, ami jó hír, hisz így a koffeinre érzékenyek, a kismamák, vagy a gyerekek is csatlakozhatnak a Beanies kávérajongók táborába! :)

Bevállalós vagy? Itt a kávézás új generációja! Próbáld ki a nem hétköznapi ízeket is: Beanies Bubblegum - rágógumi, White Chocolate&Raspberry - fehércsoki málnával, Toffee Apple - karamellás alma, Lemon Meringue Pie - citromos piskóta, Jam Doughnut - lekváros fánk, Caramel Popcorn - karamellás popcorn, Hot Cross Bun - mazsolás süti.