+36-20/415-1283 | info@csupacsoki.hu        Ingyenes kiszállítás 10.000.- Ft felett!

+36-20/415-1283 | info@csupacsoki.hu        Ingyenes kiszállítás 10.000.- Ft felett!

Hírek

Húsvéti kínálat webshopunkon is

CsupaCsoki
2020.03.21 17:10
Húsvéti kínálat webshopunkon is

A teljes húsvéti kínálatunk rendelhető webshopunkon

 Örömmel jelentjük be, hogy minden húsvéti termékünk már a webshopunkban is elérhető!

Böngéssz kedvedre a csokinyuszik, csokitojások, húsvéti ajándékdobozok között!

Csokinyuszi, a húsvét elengedhetetlen kelléke, bár eredete nem egyértelmű. Németországból származik a húsvéti nyúl gondolata, de kialakulása valószínűleg egy félreértésből adódott: bizonyos német területeken a földesurak számára a nép kötelező húsvéti szolgáltatása a gyöngytyúk volt, amelynek német neve Haselhuhn, de sok helyen rövidítve, Hasl-nak hívták. Más német uraknál a nyúl volt a szolgáltatás tárgya, amit németül Hase-nak hívnak. A német megnevezések nagyon hasonlítanak, és idővel a húsvéttal összekapcsolódott a gyöngytyúk / tyúk és a nyúl is.

Innen pedig már csak egy lépés, hogy a hagyományos szimbólumok csokoládé vagy egyéb édesség formájában is megjelenjenek.

A húsvéti csokinyuszi mellett, természetesen a húsvéti csokitojásokból, csibékből, tyúkokból, bárányokból is nagy választékunk van!

A CsupaCsoki kínálatában több nagy csokoládégyár termékeit is megtalálhatjátok.

A híres angol Cadbury gyár 1875 óta gyárt húsvéti édességeket. A hagyományos, üreges tejcsoki nyuszik 50g -os és 100g-os méretben rendelhetőek, valamint különlegességnek számít a robbanócukorkás változat. Aki pedig a töltött csokikat szereti inkább, annak tartogatjuk a Cadbury Bunny Mousse vaníliás és narancsos krémmel töltött tejcsoki nyuszikat, 30g-os kiszerelésben. Ebben az évben a nagysikerű Peter Rabbit / Nyúl Péter díszíti a csomagolást.

Húsvéti csokitojásokból is két nagy csoport van: az üreges és a töltött tojások. Válogass kedvedre a különböző nagyságú és töltelékű édességekből: csokoládékrémes, Daim krémes, Oreo kekszes tejkrémes és tojást idéző, fehér-sárga fondant krémes (Creme Egg termékkör). Megvásárolhatod a csokitojásokat egyesével vagy zacskós, illetve ajándékdoboz változatban is. Kedvencünk a Mini Eggs termékek: mini, tömör tejcsoki tojáskák roppanós, színes cukorbevonattal – vidám húsvéti hangulatot kölcsönöznek a húsvéti tortákon és más sütiken díszítésként, illetve önmagukban is. Többféle formában rendelheted: 80g-os, 296g-os zacskós kivitelben, mini kartondobozos változatban és hengerdobozban is!

A svájci Lindt csokigyár ikonikus húsvéti terméke a Lindt Gold Bunny, amely születésének története igazán kedves: 1952-ben egy szép tavaszi, márciusi reggelen a Lindt gyár egyik csokoládémesterének kisfia a kertjükben meglátott egy pici nyuszit, amely teljesen megbabonázta. A kis nyuszi azonban hirtelen eltűnt a bokrokban, amitől a kisfiú keserves zokogásban tört ki. Az apukának rosszul esett, hogy ilyen szomorúnak látja a kisfiát, és szerette volna felvidítani. Innen jött az ötlet: „Kellene csinálnom egy ugyanolyan kis nyuszit, csak csokoládéból…” El is készítette a nyuszit a legjobb minőségű, legfinomabb LINDT tejcsokoládéból, arany fóliába csomagolta és piros szalagot tett a nyakába egy csengővel, hogy többet ne vesszen el: „Ha a csengőt hallod, könnyen megtalálod”, mondta a csokoládémester a fiának. Az első LINDT GOLD BUNNY megszületett és elindult világhódító útjára!

Azóta – szerencsére - töretlen a népszerűsége - nálunk is megvásárolhatod, 10g-os, 50g-os, 100g-os és 200g-os méretben és többféle ízben: tejcsokoládés, étcsokoládés és mogyorós tejcsokoládés változatban. A mini 10g-os nyuszikat megveheted 5db-os vagy 12db-os csomagban, de a nyuszik utazhatnak répa autóban is, vagy ajándékdobozban, mogyorós csokirépával is megvásárolhatók.

A töltött nyuszikra visszatérve, kedvencünk a Malteser’s mini tejcsoki nyuszija, amely egyesével, és nagyobb csomagban is megtalálható nálunk.

Ha a mogyoróvaj rajongókra gondolunk, akkor pedig a megoldás a Reese’s Mogyoróvajjal töltött tejcsoki nyuszija díszdobozban: garantált a siker!

Akkor se hagyunk magadra, ha tejmentes vagy gluténmentes húsvéti csokit keresel: nálunk megtalálod a tejérzékeny, gluténérzékeny gyermeknek vagy felnőttnek a megfelelő ajándékot. Az angol Moo Free és So Free márka nyuszi alakú csokiszeletét és mézes csoki szeletét ajánljuk. De találhatsz mogyorós desszertet, tejcsokoládés vagy sós karamellás csokitojás ajándékdobozt is. Prémium minőségű, csak természetes alapanyagokból, tejmentes, gluténmentes és szójamentes termékek.

Nincsen húsvét CsupaCsoki nélkül! Látogasd rendszeresen webshopunkat, kövesd Facebook oldalunkat, iratkozz fel Hírlevelünkre, hogy mindig értesülhess az újdonságokról!

Jó egészséget és kényelmes, békés húsvéti készülődést kívánunk!