Ajándékkártya

Ajándékkártya a CsupaCsoki Delikátban

Ajándékon gondolkozol? Válaszd a CsupaCsoki Ajándékkártyát!

Miért jó az ajándékkártya? 

Mert a kártyán lévő összegért bármi választható a CsupaCsoki Delikát kínálatából, így mindenki azt a finomságot kaphatja Tőled, amire éppen a legjobban vágyik.

Milyen típusú, összegű és mintájú ajándékkártya vásárolható?

Az alábbi mintájú ajándékkártya vásárolható, amely névjegykártya méretű, színes papír kártya:

Ajándékkártya választék

Két típusú ajándékkártya vásárolható: az egyiket az üzletünkben, a másikat a webshopunkban lehet beváltani. A két típust nem lehet összecserélni: az üzletben beválthatót nem lehet a webshopban érvényesíteni, és a webshopban beválthatóval nem lehet az üzletben vásárolni. Az érvényességi idő az ajándékkártya vásárlásától számított 1 év. 5.000.- és 10.000.- forint értékű ajándékkártya vásárolható:

CsupaCsoki Ajándékkártya címletek

 

Hogyan vásárolhatod meg az ajándékkártyát?

A CsupaCsoki Ajándékkártya mindkét típusa üzletünkben és webshopunkban is megvásárolható

Papír formában küldjük a webshopon rendelt ajándékkártyát?

Igen, minden esetben kis borítékban küldjük az általad választott ajándékkártyát.

Hogyan váltható be az ajándékkártya?

Az ajándékkártya a rajta lévő bruttó összeg erejéig bármilyen termékre beváltható vagy az üzletünkben, vagy a webshopunkban, az érvényességi időn belül. A webshopban a webshopos ajándékkártyán lévő kuponkódot kell a megrendelésnél érvényesíteni, az üzletben beváltható ajándékkártya összege a pénztárnál kerül érvényesítésre. 

Milyen termékekre váltható be az ajándékkártya összege?

Bármilyen, az üzletben vagy a webshopban készleten lévő termékre beváltható az ajándékkártya, a kedvezményes termékekre is. Az ajándékkártya összege a vásárlás végösszegéből kerül levonásra. Webshopos vásárlás esetében az ajándékkártya összege a megrendelés végösszegéből vonódik le, amely végösszeg a szállítási díjat is tartalmazza, de az utánvétes fizetés díját nem. Tehát ha bruttó 3500 Ft-ért rendelünk GLS futárszolgálattal és utánvéttel, és 5000 Ft-os ajándékkártyát használunk fel, akkor a 3500 Ft (megrendelt termékek) + 1290Ft (szállítási díj) = 4790 Ft összegre tudjuk felhasználni az 5000 Ft-os ajándékkártyát, de az utánvétes fizetés díja, a 490Ft ebben az esetben is fizetendő.

Vásárolható karácsonyi mintájú ajándékkártya is?

Igen, szezonális ajándékkártyák is vásárolhatóak. Az alábbi karácsonyi mintájú kártyák közül választhatsz:

Karácsonyi CsupaCsoki Ajándékkártyák

További feltételek és információk:

Az ajándékkártya a rajta feltüntetett összeg levásárlására jogosít a CsupaCsoki Delikát üzletében vagy webshopjában (www.csupacsoki.hu). Az ajándékkártya összege 10.000 Ft, azaz tízezer forint vagy 5.000 Ft, azaz ötezer forint. A vásárlástól számított 1 éven belül kell az ajándékkártyát beváltani. Az érvényesség a kártyára, a kártya vásárlásakor kerül felírásra. A CsupaCsoki ajándékkártya vagy az üzletben vagy a webshopban történő egyszeri vásárlásra jogosít, az üzletben történő vásárlásra kiadott ajándékkártya a webshopban történő vásárlásra nem használható fel, illetve a webshopos vásárlásra jogosító ajándékkártya az üzletben nem vásárolható le. Az üzletben történő vásárlásra jogosító ajándékkártyán az ajándékkártya vásárlását bizonyító bizonylatszám található, a webshopos vásárlásra jogosító ajándékkártyán pedig egy, csak a webshopban beváltható kuponkód található. Az ajándékkártya összege a CsupaCsoki Delikát üzletében vagy webshopjában található bármely termékre beváltható a készlet erejéig. A webshopban a kiszállítás díját és egyéb csomagolási díjat is beszámítjuk a megrendelés végösszegébe, de az utánvétes fizetési mód díját nem. Ezért ha a megrendelés végösszege megegyezik vagy kisebb, mint a beváltott ajándékkártya összege, utánvétes fizetési mód esetében ennek a díja, a 490Ft ebben az esetben is fizetendő. A kártyán szereplő összeg készpénzre nem váltható és másik ajándékkártya vásárlására sem használható. Az ajándékkártya összegéből vissza nem tudunk adni, a fel nem használt összeg elvész. Egy vásárlásnál egyszerre csak egy ajándékkártya váltható be. Az érvényességi időn túl nincs lehetőség az ajándékkártyán található összeg levásárlására. A változtatás jogát fenntartjuk!