Köszöntünk a CsupaCsoki Delikát honlapján!

Angol, svájci, belga, amerikai és nem utolsó sorban magyar, prémium minőségű, különleges desszerteket, csokoládékat, egyéb édességeket, chipseket, teát, kávét és üdítőket kínálunk. Főbb márkáink: Cadbury, Lindt, Galaxy, Malteser's, Reese's, Terry's, Harrer, Stühmer, Szamos, Oreo, Jakemans, Swizzels, JellyBelly, Maynard's, Twinings, Goppion, Dilmah, Beanies, Diablo, Moo Free, Tyrrell's, Pringles, Lorenz, Coca-Cola, Pepsi, Fanta, Ben Shaws, Barr, Rubicon, Old Jamaica, Bundaberg, Fentimans, Dr Pepper, Irn Bru.

Választékunkat folyamatosan bővítjük újdonságokkal, illetve Vásárlóink igényei alapján. 

Ne tévesszen meg a nevünk: NEM CSAK CSOKOLÁDÉ, hanem sok más finomság is megtalálható nálunk. Célunk, hogy változatosságot vigyünk a mindennapokba és az alkalmakra is. 

Épp csak magadat szeretnéd kényeztetni, vagy ajándékot keresel? Próbálj ki valami újat!

Külföldi útjaid során találtál valami nagyon finomat, de itthon eddig nem tudtad megvenni? Nézz szét nálunk, hátha itt megtalálod!

Webshopunkban kényelmesen válogathatsz, de ha élőben is kíváncsi vagy termékeinkre, látogass el üzletünkbe!

SZERETETTEL VÁRUNK A CSILLAG CENTERBEN!

 

Szolgáltatásaink

Üzletünkben elérhető szolgáltatásainkkal még többet érhet a nálunk töltött időd, mert amellett, hogy megtalálhatod kedvenceidet, vagy új dolgokat fedezhetsz fel, átveheted csomagpontra rendelt csomagodat, vagy ha ajándékot vettél, az alkalomhoz illő csomagolásba öltöztetjük azt!

 

Hosszú nyitva tartás

A hét minden napján, szombaton és vasárnap is várunk!

Ajándékcsomagok, díszcsomagolás

Válogasd össze egyedi ajándékcsomagodat és válaszd ki Te, milyen csomagolásba szeretnéd! Rövid határidővel elkészítjük az ajándékkosarat! A nálunk vásárolt termékeket az alkalomhoz illő díszcsomagolásba öltöztetjük!

GLS Csomagpont vagyunk

GLS csomagok átadása és csomagfeladás. Mi egész nap itt vagyunk, átvesszük helyetted a csomagodat és Te akkor jöhetsz érte, amikor Neked megfelel!