+36-20/415-1283 | info@csupacsoki.hu        Ingyenes kiszállítás 10.000.- Ft felett!

+36-20/415-1283 | info@csupacsoki.hu        Ingyenes kiszállítás 10.000.- Ft felett!

Hírek

Kóstoló csomagok: Perfectly Clear ízesített vizek és Tyrrell's chipsek

CsupaCsoki
2020.04.10 14:41
Kóstoló csomagok: Perfectly Clear ízesített vizek és Tyrrell's chipsek

Próbáld ki az összes ízt és válaszd ki kedvenceidet!

A Perfectly Clear Water ízesített forrásvizek 5 ízét és a Tyrrell's burgonyachipsek 5 változatát gyűjtöttük össze egy-egy kóstoló összeállításba. Most megéri, az ötödik ízt féláron adjuk!

Perfectly Clear Water Ízesített vizek

Az Angliában található Northumbria vidékén, helyben palackozzák, megőrizve a forrásvíz frissességét. A csomagolás teljes mértékben környezetbarát: a palack és a kupak is újrahasznosított műanyagból készült. Cukormentes és szénsavmentes, így sok diétába is beilleszthető.  

2020-ban megújult a design és az ízválaszték is: idén 5 gyümölcsös ízben elérhető - citrom-lime, eper, summer fruits (nyári gyümölcsök), narancs-mangó és őszibarack-sárgabarack

Kóstoló összeállításunkban megtalálható mind az 5 íz! Próbáld ki!

Tyrrell’s prémium minőségű angol zöldség és burgonya chipsek

A Tyrrell’s gyár Herefordshire-ben található. A chipsekhez a burgonyát a herefordshire-i helyi termelőktől szerzik be, akiknek a tápanyagban gazdag földnek köszönhetően az átlagosnál is jobb minőségű terményeik vannak. A Tyrrell’s kedvenc burgonyafajtái a Lady Rosetta és a Lady Claire.

A Tyrrell’s burgonyachipsek héjas burgonyából készülnek, hiszen ’a héjába van a vitamin!’, és így ízletesebb is a chips. A burgonyaszeleteket vastagabbra vágják, hogy a chips jobban roppanjon és így még tökéletesebb legyen az élmény.

A Tyrrell’s chipsek prémium minőségű, hand-cooked chipsek: ez azt jelenti, hogy egy-egy gyártási mennyiséghez (batch) a gyártósor paramétereit manuálisan állítják be, éppen az adott alapanyagok tulajdonságaihoz igazodva, hogy a végtermék a megszokott prémium minőségű legyen.

A gyártási mennyiségek (batch) kicsik, mint a jó minőségű whisky-nél, ezzel is garantálva a pompás minőséget.

Ahogy a sütőből kikerülnek a chipsek, azonnal átkerülnek a Tyrrell’s speciális szárítógépébe, ahol eltávolítják a felesleges olajat és biztosítják a megfelelő ropogósságot.

Csak természetes, kiváló minőségű alapanyagokat használnak a Tyrrell’s chipsek gyártása során, nem kerül a termékekbe semmiféle mesterséges adalék vagy alapanyag.

A Tyrrell's burgonyachipseket webshopunkban 40g-os kiszerelésben és 5 féle ízben találhatod meg. Kóstoló csomagunkban minden ízt kipróbálhatsz kedvezményes áron, mert az 5. ízt féláron adjuk!

Próbáld ki a vegyes zöldségchipset is, most akciós!