+36-20/415-1283 | info@csupacsoki.hu        Ingyenes kiszállítás 10.000.- Ft felett!

+36-20/415-1283 | info@csupacsoki.hu        Ingyenes kiszállítás 10.000.- Ft felett!

Mentes termékek

Tejmentes, cukormentes, gluténmentes, hozzáadott cukor nélküli, bio, szójamentes, ...

Ebben a termékcsoportban olyan csokoládékat, cukorkákat, kekszeket, csokikrémeket, mogyoróvajakat, üdítőket és más finomságokat válogattunk össze, amelyek valamilyen allergén összetevőtől mentesek. 

A Moo Free, angol családi vállalkozás, akiknek a tejmentes, gluténmentes termékei és csomagolása különösen gyerekbarát: aranyos figuráikkal vidámságot csalnak a gyerekek és a szülők arcára, és hozzá még sokféle ízben kínálják finom csokijaikat.

A So Free csokik is Angliából érkeznek, különlegességük, hogy kínálatukban megjelennek a tejmentes ÉS hozzáadott cukor nélküli csokik is!

A Diablo angol márka a cukormentes és hozzáadott cukor nélküli termékek széles választékát kínálja: nemcsak csokikat, hanem piskótákat, kekszeket, csokikrémeket, cukorkákat,gumicukrokat, müzliszeleteket, nápolyikat, stb.

A Doves Farm Angliában működő családi vállalkozás: gluténmentes és tojásmentes kekszeit érdemes kipróbálni!

Tovább

Az ételallergia mostanra sajnos szinte minden családban ismerős jelenség: mindenki hallott már róla, és egyre több embernek kell együtt élnie vele!

Szerencsére a problémára az élelmiszergyártók is reagáltak és nem maradnak egyedül az ezzel küzdők. Illetve akkor is találunk segítséget, ha nem az ételallergia, hanem más ok, egyéb betegség vagy diéta miatt száműzzük étrendükből egyik vagy másik alapanyagot. Például fogyókúránkhoz cukormentes vagy hozzáadott cukor nélküli termékeket keresünk.

Választékunkban olyan prémium minőségű édességek, üdítők, ízesített vizek, stb. szerepelnek, amelyek ízvilága, állaga nem is sejteti, hogy a 'normál' termékektől eltérnek és valamilyen összetevőtől mentesek.

Hozzáadott cukor nélküli lekvárokat kínál a Stute családi vállakozás, akik 1969 óta gyártanak, többek között, dzsemeket és lekvárokat az angliai Bristolban. Büszkék arra, hogy kizárólag prémium alapanyagokat használnak és folyamatosan garantálják a nagyszerű ízvilágot és tökéletes minőséget.

Cukormentes és hozzáadott cukor nélküli termékei miatt népszerű az angol Diablo márka is, akik széles termékválasztékkal rendelkeznek: csokik, müzliszeletek, nápolyik, kekszek, piskóták, cukorkák, gumicukrok, gyümölcsös karamella, csokikrémek szerepelnek a kínálatukban. 

Ha tejmentes csokit keresünk, akkor már sokmindenki számára ismerős lehet a Moo Free: szeletes, táblás csokoládéival, vidám állatfiguráival, finom desszertjeivel, aranyos díszdobozos csokifiguráival minden alkalomra találhatunk megfelelő finomságot. A Moo Free mellett szeretnénk még felhívni a figyelmet a So Free angol márkára, akiknek táblás csokijai tejmentesek, és egy részük még hozzáadott cukor nélküli is! 

Nagyon szerettük a vajkaramellát, de mióta kiderült, hogy tejallergiában szenvedünk, már nem ehetjük? Ennek most vége: próbáld ki a Fabulous Freefrom Factory tejmentes fudge/karamella változatait!

Tovább