Összes termék

Az alábbiakban találod termékeinket, a szűrési feltételek segítségével csoportosítva is megjelenítheted őket!

Cadbury, Galaxy csokoládék, Moo Free tejmentes édességek, angol teák: Twinings, Hamstead, Tyrrell's zöldségchipsek és burgonyachipsek, angol üdítők: Coca-Cola, Pepsi, Fanta, Ben Shaws, Barr, Old Jamaica gyömbér sör és gyümölcsös üdítők, Cadbury müzli szeletek, gumicukrok.

                                                            ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Küldj ajándékot webshopunk segítségével! Nincs szükség személyes ügyintézésre!

Válogasd össze otthonodból a termékeket, rögzítsd a rendelést webshopunkban és a többi már a mi dolgunk:

  • Elkészítjük helyetted a csomagot!
  • Elintézzük helyetted a csomagfeladást!
  • Ha legalább 10.000.- Ft -ért vásárolsz, a kiszállítás ingyenes!

A rendelés leadásánál a következő lépéseket kövesd:

  1. a kapcsolattartói és számlázási adatok a sajátjaid legyenek, ide fogjuk küldeni a számlát, nem tesszük bele a csomagba
  2. ne válassz utánvétes fizetési módot, így a címzett valóban ajándékba kapja a csomagot
  3. az ajándékozott adatait a szállítási név és címnél add meg, tehát a szállítási cím ne egyezzen meg a számlázási címmel
  4. a kézbesítés elősegítéséhez az ajándékozott email címét és telefonszámát add meg a ’Megrendelés összegzése’ alatt található ’Megjegyzés a szállítónak’ mezőbe

Ha így adod le rendelésed, akkor a csomag előre ki lesz fizetve, nem a címzettnek kell érte fizetni és a csomag a szállítási adatok szerinti névre, címre fog érkezni!

-40%
Raktáron
Kedvencekhez
1 199 Ft
1 999 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Összehasonlítás
ÚJ
Raktáron
Kedvencekhez
Beanies ajándékdoboz 3db instant kávéval
6 596 Ft
Összehasonlítás

A termékkategóriák használatával jobban áttekintheted, milyen termékeket vásárolhatsz nálunk. Az elnevezések magukért beszélnek.

Ha más szempontok szerint keresel, például adott márka termékeire vagy kíváncsi, akkor a szűrési feltételeket használd - a Cadburynek nemcsak a csokoládéit, hanem a forró csokoládéit, müzliszeleteket, Eclair töltött cukorkáját és egyéb finomságait is könnyedén megtalálhatod.

Ha egy kedvenc ízvilágoddal kapcsolatos termékeket keresel, arra is adunk megoldást: például karamellás édességből van lágy karamellás, grillázsos, mazsolás-karamellás, mogyorós-karamellás, sós-karamellás, fudge, azaz vajkaramellás, táblás, szeletes és zacskós csokoládénk. 

Ha pedig valamilyen összetevő mentes terméket keresel, akkor próbáld ki a Mentes termékek szűrést: válaszd ki, hogy mit ne tartalmazzon a termék és máris megkapod a például tejmentes, vagy cukormentes termékek listáját!

Jó válogatást! :)