+36-20/415-1283 | info@csupacsoki.hu        Ingyenes kiszállítás 10.000.- Ft felett!

+36-20/415-1283 | info@csupacsoki.hu        Ingyenes kiszállítás 10.000.- Ft felett!

Összes termék

Az alábbiakban találod termékeinket, a szűrési feltételek segítségével csoportosítva is megjelenítheted őket!

Cadbury, Galaxy csokoládék, Moo Free tejmentes édességek, angol teák: Twinings, Hamstead, Tyrrell's zöldségchipsek és burgonyachipsek, angol üdítők: Coca-Cola, Pepsi, Fanta, Ben Shaws, Barr, Old Jamaica gyömbér sör és gyümölcsös üdítők, Cadbury müzli szeletek, gumicukrok.

 

Tovább

A termékkategóriák használatával jobban áttekintheted, milyen termékeket vásárolhatsz nálunk. Az elnevezések magukért beszélnek.

Ha más szempontok szerint keresel, például adott márka termékeire vagy kíváncsi, akkor a szűrési feltételeket használd - a Cadburynek nemcsak a csokoládéit, hanem a forró csokoládéit, müzliszeleteket, Eclair töltött cukorkáját és egyéb finomságait is könnyedén megtalálhatod.

Ha egy kedvenc ízvilágoddal kapcsolatos termékeket keresel, arra is adunk megoldást: például karamellás édességből van lágy karamellás, grillázsos, mazsolás-karamellás, mogyorós-karamellás, sós-karamellás, fudge, azaz vajkaramellás, táblás, szeletes és zacskós csokoládénk. 

Ha pedig valamilyen összetevő mentes terméket keresel, akkor próbáld ki a Mentes termékek szűrést: válaszd ki, hogy mit ne tartalmazzon a termék és máris megkapod a például tejmentes, vagy cukormentes termékek listáját!

Jó válogatást! :)

 

Tovább